De Unge Skaber

11.210,00 kr. 112.10% af 10.000,00 kr.

33

crowdfunders
udløbet
Elizabeth S-L Holstein @deungeskaber

medlem siden 5. april, 2018

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Ti trilliarder tak!!
Minimumsbeløb 20,00 Vi vil af alle vores hjerter give jer ti trilliarder tak for at støtte os!! Hver en krone tæller :-)
Forudbestil bog!
Minimumsbeløb 275,00 Forudbestil bogen! Dette vil være os en kæmpe hjælp og ære, og vi ønsker, i skal modtage bogen ved dens udgivelse som tak!
Forudbestil bog + tak til fernisering!
Minimumsbeløb 425,00 Forudbestil bogen! Dette vil være os en kæmpe hjælp og ære, og vi ønsker, i skal modtage bogen ved dens udgivelse som tak. Derudover vil vi takke jer med navns nævnelse - om ønskeligt - til vores fernisering og på de sociale medier!
Forudbestil bog + tak i SELVE bogen på tryk mm.!
Minimumsbeløb 1.000,00 Ved selv mindstebeløbet sørger i alene for, at 10 % af bogudgivelsen kan realiseres! Derfor vil vi - kun hvis i ønsker jeres navn oplyst - gerne skrive tak til jer i selve den trykte bog ved disse beløb. Forudbestil bogen! Derudover vil vi takke jer med navns nævnelse - om ønskeligt - til vores fernisering og på de sociale medier! !
Få dit logo med + Rejser forbi JER/DIG på rulleskøjter, laver reklame/opslag om jer på sociale medier mm. + evt. forudbestil bog + tak i bog, til fernisering og på medierne
Minimumsbeløb 4.750,00 Som tak for denne kolossale hjælp til realiseringen af bogudgivelsen, rejser vi forbi dig/jer på rulleskøjter og laver reklame/opslag for jer på vores sociale medier og deler med vores følgere! Dette vil give jer en unik chance for at nå ud til unge og/eller kunstinteresserede. Du kan være en enkeltperson, et galleri, en skole/institution - så længe du er bosiddende i Danmark!
Partnerskaber