ROMANLEGAT & RESEACH

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Emma Nielsen @emmaelisabeth

medlem siden 7. maj, 2018

Om projektet

Hej derude!

Jeg arbejder på en skønlitterær roman, som foregår i 1900-tallets Paris. Jeg har søgt om et kunstnerisk rejselegat, som skulle finansiere en rejse til Paris med mulighed for at opleve byen, kulturen, stemningen osv. og så muligheden for at foretage den nødvendige research. Jeg har fået afslag på min ansøgning, fordi jeg ikke var langt nok med projektet. Men projektet vokser og vokser, for mens ansøgningen er blevet behandlet, er jeg naturligvis gået i gang med at skrive og læse op på stoffet. Turen strækker sig over en måned over sommeren, og jeg knokler nu for at tjene det ind, som jeg havde regnet med, at rejselegaet ville dække. Derfor søger jeg nu hjælp fra jer!

Min roman er magisk-realistisk og historisk i den forstand, at handlingen strækker sig over et helt århundrede. Jeg vil helst ikke sige for meget om plottet, men om mig selv kan jeg sige, at jeg er udgivet romanforfatter med en debut i 2015. Jeg underviser og afholder foredrag landet over. Særligt er jeg glad for at undervise helt unge forfatterspirer og har senest været en del af et projekt på en ungdomsskole, hvor udvalgte talenter skrev og fik udgivet en novellesamling. De unge med stadig skrøbelige drømme og idéer har en helt særlig plads i mit hjerte, fordi jeg altid selv, fra en meget ung alder, har vidst, at jeg ville være forfatter, og derfor har jeg brugt stort set det meste af mit liv på at kæmpe mig hertil.

Udover at skrive og undervise, laver jeg betalæsning og skrivevejledning, og for også at kunne opnå mine drømme i livet, har jeg arbejde i en børnehave. Men nu er drømmen ekstra stor, fordi den er selveste Paris. Jeg brænder enormt meget for mit projekt og den roman, jeg tror, det kan blive til. Jeg har stor støtte fra min redaktør hvad angår manuskript og plot, og muligheden for at arbejde i Paris, er mildest talt min største drøm. Pengene vil gå til finansiering af bolig, da Paris naturligvis ikke er nogen billig by at bo i. Transport og leveomkostninger forventer jeg selv at nå at spare sammen til. Jeg håber meget, at I har lyst til at støtte min store drøm og det, der forhåbentligt bliver en fantastisk og velskrevet bog.

Emma
Partnerskaber