Release af kogebogen De Gode Madoplevelser

2.200,00 kr. 110.00% af 2.000,00 kr.

7

crowdfunders
udløbet
Jacob Christensen @socialfoodclub

medlem siden 11. juni, 2018

Om projektet

Hvad skal vi fejre?


 

Vi skal fejre release af koge- og inspirationsbogen De Gode Madoplevelser. Bogen er et projekt under foreningen Socialfoodclub, som arbejder for et større fokus på madfællesskaber.

 

Bogen har samlet en række af opskrifter og personlige madoplevelser fra folk rundt i landet. De fortæller om, hvorfor det madminde og den opskrift betyder noget helt særligt for dem. Det er blevet til den fineste bog med de mest fantastiske fortællinger.

 

Bogens indtægter går til Red Barnets fokus på fællesskaber og oplevelser, så vi i samarbejde kan give en stor gruppe af børn og unge mennesker en masse nye oplevelser – og glæden ved madlavning.

 

Dato for release af kogebogen: 31.07.18

Tidspunkt: 19.00 – 21.00

Sted: TBA (Bliver i København, på enten Nørrebro eller Amager)

 

Budget:

Lokaleleje                              600

Dekorationer og postkort   600

Mad og drikke                       600

Administration                     200

Total:                                  2.000

 

Hvad går pengene til?


 

Lokaleleje

Vi er pt. i dialog med tre mulige lejemål, der har lokaler på hhv. Nørrebro og Amager. Prislejen ligger på mellem 400-600 kroner.

 

Dekorationer og postkort

Til en hver fest, skal der selvfølgelig pyntes op. Det skal der også til release af kogebogen. Det er en stor begivenhed for os, og balloner og et par plakater hører der til. Derudover kunne vi godt tænke os at få printet en stak postkort med foreningens logo. Vi er selvfølgelig interesseret i at flere har mulighed for at følge med i det arbejde vi laver, og eventuelt bliver en del af foreningen. Postkort er en god mulighed for at gøre opmærksom på os selv. Støtter du vores release vil vi også meget gerne sende dig et postkort med en personlig hilsen.

 

Mad og drikke

Vi kan ikke fejre en kogebog med fokus på madfællesskaber uden at servere lidt mad og drikke – det går ikke :-) Der skal derfor være til lidt kaffe og kage, og naturligvis så vi kan skåle og byde bogen velkommen til verden.

 

Administration

Administrationsomkostninger dækker blandt andet de velfortjente 7% som går til booomerang, og derudover til uforudsete administrative omkostninger.

 

Hvordan kommer jeg med til release af kogebogen?


 

Alle er inviteret, så du skal selvfølgelig også med :-)

 

Følg os på de sociale medier og hold øje med nærmere information om vores event. Men skriv det i kalenderen allerede nu. Det er sikkert og vist, at releasen afholdes den 31. Juli kl. 19.00 – 21.00. Lokation er i København, på Nørrebro eller Amager. Den præcise adresse kommer så snart en aftale er bekræftet.

 

Tusind tak for dit bidrag. Vi tager naturligvis en masse billeder og videoer under vores event, som du kan få del i på vores SoMe-profil under Socialfoodclub (profilen er ved at blive ændret på facebook, så går derfor under projektets tidligere navn: Mad Gennem Generationer).
Partnerskaber