ZAAR - DEBUT EP

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
zaar @zaar

medlem siden 16. juni, 2018

Om projektet

‘Lost My Sense Of Humor’ - Debut EP


ZAAR er mit sprog og mit univers I mangel på ord har musikken altid været min udtryksform. Med ZAAR har jeg fundet ind til kernen af mig selv, fundet mit livsprojekt. Jeg håber derfor meget at i har lyst til at støtte, så jeg kan få realiseret mine drømme.

Sangene er klar til indspilning, og derfor har jeg indgået en aftale med Ocean Sound Recordings (Norge), i samarbejde med teknikeren Henning Svoren, i juli måned. Jeg ønsker sammen med bandet at finde inspiration i naturen og lade den drive musikken. Da Ocean Recording Sound ligger ude i ødemarken og på civilisationens yderkant, vil vi kunne tilføje en storhed ind i vores nordiske lyd, dermed vil studiet fungere som et rum for produktion, men også som en legeplads for kreativitet og sangskrivning. Med jeres støtte vil vi tage på denne rejse og udvikle vores debut ‘Lost my Sense of Humor’ under de perfekte omstændigheder.




ZAAR debuterede i januar med singlerne ‘The Last Song’ og ‘Foolish Ways’, som Bands Of Tomorrow beskrev som minimalistiske, højtragende, befriende og skræmmende. Derudover har ZAAR også udgivet to livesessions 'Holding Your Hand' og 'You Don't Know' og snart udkommer singlen ‘For A While’.

De opvarmede for Islandske Högni på Idealbar, og spillede på dette års SPOT Festival. Til juli kan man opleve dem på G! Festival, hvorefter de rejser direkte til Norge for at indspille kommende debut EP.
Vi er evig taknemmelige - af hjertet tak.

/Sara, Jonathan & Bjarke 

 

 

 
Partnerskaber