Bog om klimaforandring for børn.

0,00 kr. 0.00% af 55.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
arnaq @arnaq

medlem siden 20. marts, 2012

Om projektet

Lad kinesiske børn læse om klimaforandring.Vi skal plante 1 stk træ for hvert køb af bogen.

Børnebogen Sila er eventyr om klimaforandring fra arktisk Grønland.

Nu flyver historien om drengen Tulugaq, der kan blive til en ravn, formentlig snart til Kina.

Lana Hansens bog Sila er et moderne eventyr for børn, der forbinder spørgsmålet om klimaforandringer med Grønlands mytologi og inuits traditionelle natursyn.

Og den fortælling er der særlig interesse for i Kina.

Derfor er Lana Hansen blevet inviteret til Beijing af Chinese Writers Association. Her skal hun holde oplæg, foredrag, seminar samt møde nogle af de mest fremtrædende kinesiske forfattere og forlag. Det hele foregår i slutningen af september i verdens største litteraturhus, Modern Chinese Literary Museum.

Chinese Writers Association og Det danske Kulturinstitut i Beijing satser på at udgive bogen i den kinesiske bog verden.

Det er dog lige et par finansielle spørgsmål, der skal på plads. Dels er det et krav for at deltage, at bogen er oversat til kinesisk, dels skal forfatteren selv afholde rejseomkostningerne. Derfor vil Lana Hansen benytte crowfounding til at få dækket udgifterne.Til både rejse og oversættelsen af bogen.

Hvis det hele bliver til noget, vil Lana Hansen for hvert bog salg i Kina vil plante et træ.

I samarbejde med trillionstrees.org.

Hvis du vil støtte mer viden om klimaforandring til børn i Kina.Og vil gerne støtte plante træer.

Kan du med glæde støtte sagen.Kom lad os flyve til sammen med Tulugaq til Kina.
Tak!
Minimumsbeløb 20,00 Ved beløb mellem 10-249kr. Du er nu med støtte projektet.Og det er vi taknemlige over.
Bog
Minimumsbeløb 250,00 Du modtager et eksemplar af bogen.Enten på dansk,engelsk eller på grønlandsk.
Bog med hilsen og 1 stk træsort
Minimumsbeløb 500,00 Du modtager et eksemplar af bogen, med personligt hilsen. Bogen modtages enten på dansk,engelsk eller på grønlandsk.Og med 1stk træsort.
Bog med personlig hilsen og 10 stk træsorter
Minimumsbeløb 1.500,00 Du modtager et eksemplar af bogen, med personligt hilsen. Bogen modtages enten på dansk,engelsk eller på grønlandsk.Og med 10stk træsort.
Bog med personlig hilsen +navn+indslag+100 stk træsort.
Minimumsbeløb 6.000,00 Du modtager et eksemplar af bogen, med personligt hilsen. Bogen modtages enten på dansk,engelsk eller på grønlandsk.Og med 100 stk træsort. Forfatteren kan mødes.Du får hjælp til at sætte træerne.
Bog med hilsen+navn og fordrag + 100 stk træsort.
Minimumsbeløb 9.000,00 Du modtager et eksemplar af bogen, med personligt hilsen. Bogen modtages enten på dansk,engelsk eller på grønlandsk.Og med 100 stk træsort.Forfatteren kan mødes.Og hun holder foredrag.Du får hjælp til at sætte træerne.
Tag med til Kina
Minimumsbeløb 15.000,00 Beløb på eller mere end 15000kr Tag med til Modern Chinese literary museum i Beijing. Så du kan lytte til foredrage mv. fra bedste danske og kinesiske forfattere. Dansk-kinesisk litteratursymposium i Beijing, september 2018. Fra den 23 til og med 29 september 2018.
Partnerskaber