Sansemusik - Vokalapyk Albumudgivelse

19.790,00 kr. 131.93% af 15.000,00 kr.

53

crowdfunders
udløbet
vokalapyk @vokalapyk

medlem siden 3. september, 2013

Om projektet

Vi hedder Cathrine Lervig og Thorbjørn Lervig – og vi er Vokalapyk.
De sidste 20 år har vi specialiseret os i at lave musik til mennesker med multiple funktionsnedsættelser. Mange steder på boenheder og aktivitetscentre er der indrettet sanserum, hvor man kan ligge og slappe af, mens man får forskellige sanseoplevelser. Vi har nu, på flere personalers opfordring, indspillet et album til brug i disse menneskers sanserum. Musik, der inviterer lytteren på en musikalsk sanserejse. Instrumenterne er sang uden ord og perkussion.


Vi har spillet sanserejse-koncerter for mennesker uden talesprog i 20 år. Koncerter, der er så åbne i sin form, at der er plads til at interagere med publikum undervejs. Således har vi efterhånden fået stor erfaring med at skabe musik til denne gruppe. Musik, der åbner til forskellige følelser og skaber fællesskab omkring oplevelsen. På denne baggrund er musikken på albummet komponeret.
Det spirituelle og helende sted i sjælen, som vores musik udtrykker, har vi fundet frem til i samspil med vores publikumsgruppe. Disse mennesker har åbent til en særlig sensitivitet som alle mennesker rummer. Lyt til vores musik og åben til dette fælles menneskelige sted / landskab.


Vi søger hjælp til at finansiere produktion og udgivelse af albummet.
Skulle vi være så heldige, at få flere penge, end vi søger, vil vi bruge overskuddet  til de instrumenter, publikum spiller på under koncerterne.


Vi vil i sensommeren/efteråret afholde release koncert i Aarhus. Man vil have mulighed for at ligge ned, stå, sidde eller bevæge sig i et rum med sansevækkende lyd og lys.


Du kan læse meget mere om vores virke på hjemmesiden: www.vokalapyk.dk

TUSIND TAK FOR STØTTEN
Minimumsbeløb 20,00 Tusind tak!
CD + DOWNLOAD
Minimumsbeløb 150,00 Som tak for støtten får du: Tilsendt en CD, når den er færdigtrykt + Albummet som download.
2 BILLETTER TIL RELEASE
Minimumsbeløb 300,00 Som tak for støtten får du: 2 fribilletter til release koncerten i Aarhus + Tilsendt en CD + albummet som download.
DOBBEL OP + KREDITERING
Minimumsbeløb 600,00 Som tak for støtten får du: 4 fribilletter til release koncerten i Aarhus + Du får tilsendt 2 CD'er + albummet som download + Du bliver taknemmeligt krediteret i CD-folderen.
STØT EN KONCERT
Minimumsbeløb 2.500,00 På mange institutioner, har man ikke råd til at betale fuld pris for en koncert. Du kan her støtte en boenhed eller et aktivitetscenters mulighed for at få en koncert. Vi finder sammen med dig institutionen, hvor koncerten skal foregå. ?Som tak for støtten får du: Mulighed for deltagelse i koncerten på institutionen + 4 fribilletter til release koncerten i Aarhus + Du får tilsendt 2 CD'er + albummet som download + Du bliver taknemmeligt krediteret i CD-folder
GIV EN KONCERT I GAVE
Minimumsbeløb 5.000,00 Du giver en koncert til en boenhed eller et aktivitetscenter, som du har lyst til at give en gave. Vi pakker bilen og møder op, hvor det skal være indenfor for landets grænser. ?Som tak for støtten får du: Mulighed for deltagelse i koncerten på institutionen + 4 fribilletter til release koncerten i Aarhus + Du får tilsendt 2 CD'er + albummet som download + Du bliver taknemmeligt krediteret i CD-folderen.?
GIV DIG SELV EN KONCERT
Minimumsbeløb 5.000,00 Vi kommer og spiller koncert hjemme ved dig eller til det arrangement du ønsker. Vi pakker bilen og møder op, hvor det skal være indenfor for landets grænser. ?Som tak for støtten får du: 4 fribilletter til release koncerten i Aarhus + Du får 2 CD'er + albummet som download + Du bliver taknemmeligt krediteret i CD-folderen.
Partnerskaber