Fotobog om KATEMPRIS - En dansk-tanzaniansk skole for fremtidens Tanzania

18.250,00 kr. 101.39% af 18.000,00 kr.

32

crowdfunders
udløbet
Erik Cheng @erchdk

medlem siden 8. august, 2018

Om projektet

Kære crowdfundere,

FN’s verdensmål nr.4 “Sikre rummelig kvalitetsuddannelse og livslange læringsmuligheder for alle” er en stor del af visionen bag skolen KATEMPRIS.

KATEMPRIS er en Tanzaniansk skole der er bygget og drevet af et dansk-tanzaniansk ægtepar. Skolen er startet i 2015 og stifterne arbejder gennem denne, at forbedre forhold for børn og unge i en af de fattigste provinser i Tanzania.

Skolen er meget hurtig blevet en kulturbærer for, at skolegang og læring er mere end udenadslære og disciplin. Skolen går forrest i at udvikle den eksisterende pædagogik og didaktik, fremme kreative, sociale og kropslige kompetencer og skabe mere respektfulde og konstruktive relationer mellem undervisere og studerende. Grundet stifternes internationale baggrund, er skolen unik ved, at der altid er vestlige volontører/praktikanter som deltager i undervisning og den daglige drift.

Denne bog er et resultat af min tid som volontør på skolen i forsommeren 2016 og dokumenterer livet på skolen, elever og undervisere samt de frivillige som er med til, at give skolen en særlig karakter.

Det er håbet, at bogen dels kan give et indblik i hvordan selv store drømme kan realiseres og skabe forandring og gøre det muligt for andre, at få interesse for projektet.

Det er tanken, at bogen sælges via KATEMPRIS’s danske og tyske støtteforening og kan fungere som en gave til sponsorer. Bogens overskud vil blive doneret til KATEMPRIS.

Bogen er 75% klar til tryk og er lavet med hjælp fra KATEMPRIS og redigeret i samarbejde med den prisvindende danske fotojournalist Jakob Dall.
Bogens udgivelse er afhængig af, at projektet bliver crowd fundet.


Se et udkast af bogen samt de fotos der kan vælges imellem hvis du vælger en af de støttemuligheder: Detaljer om om bog og prints

Se mere om skolen på: www.katempris.org
Se mere om fotografen: www.erikcheng.dk


Alle supportere vil blive inviteret til reception ved bogens udgivelse.


Bogens format

Størrelse: 250 x 210mm (tværformat)
Antal sider: 90 siders indhold
Papir: 170g Soft silk 4 farvetryk
Hardcover (4+0 farver + softtouch kachering)
Oplag: 200 stk.

Udvalgte fotos

Kontakt mig for at få tilsendt de fotos der kan vælges i mellem. Printes i to størrelser (30x20cm og 40x60cm) i fuld farve i professionel kvalitet (dog uden ramme og montering). 

 
Partnerskaber