Loshans & Lotte Lussing

8.175,00 kr. 136.25% af 6.000,00 kr.

63

crowdfunders
udløbet
emil oscar @emiloscar2

medlem siden 27. august, 2018

Om projektet

Om projektet
Vi har lavet en børnebog, der trækker lidt tilbage fra de nutidige ultra pædagogiske bøger  hvor hovedpersonen støvsuger eller opfører sig pænt på urealistisk vis. Vi vil gerne lidt tilbage til kanonkonger, Poetens barske børnerim, altså de mere kantede børnebøger. Vi søger penge til at få trykt vores børnebog.

Historien
I bogen, har hovedpersonen Loshans (Der ikke har noget med Klodshans at gøre) hang til at losse til alt. Hverken forældre eller samfund kan stoppe den losseglade Hans. Han møder Lotte Lussing og et specielt sammenhold opstår.

Det du får
Som bidrager kan du få et eksemplar af bogen billigere end i butikkerne. Det er ydermere muligt at købe kaffekopper, special designede tegninger, eller få en speciel hilsen i bogen.

 



Hvem er vi?
Søren og Emil er to kreative sjæle, der fandt sammen om et børnebogs projekt med kant. Præmissen var fra starten, at vi ikke skulle prøve at gøre den for udspekuleret og opdragende.

Vi begyndte at mødes for at skitse og tegne. Så fandt vi på en tegneproces, hvor, Emil tegnede konceptkunsten, Søren tegnede grove skitser, Emil lagde derpå sidste hånd på stregerne. Til sidst lå farvelægningen hos Søren, mens Emil skrev manuskriptet og spidsede teksterne helt til. På den måde har vi begge haft nallerne helt nede i bogen!

Vi syntes der skal flere af sådanne sjove alternative kantede historier på markedet.
Vi håber derfor, at i vil være med til at gøre bogen til en realitet.

De bedste hilsner: Emil & Søren

 
Partnerskaber