Hollow Birds debut-EP på vinyl

18.260,00 kr. 114.13% af 16.000,00 kr.

37

crowdfunders
udløbet
Tony Jensen @hollowbirds

medlem siden 31. januar, 2019

Om projektet

Hvad vi søger

Vi søger 16.000 kr. til en vinyl-udgivelse af vores kommende debut-EP. Det bliver en 12” standard-vinyl på 140g. og noget lækkert artwork på omslaget. Hvis vi når målet, inviterer vi jer alle til en releasefest kort efter udgivelse i efteråret.

Vi går i studiet i uge 7 i Tapetown Studio i Aarhus, og forventer pladen udgivet til efteråret.

Rasmus Bredvig fra Tapetown Studio producerer EP’en/udgivelsen. Tapetown er et af landets førende studier inden for den alternative rockmusik, og har blandt andet arbejdet sammen med Velvet Volume og Peter Sommer.

 

Lidt om os

Inspireret af den mørke skandinaviske natur, spiller Hollow Birds melankolsk og atmosfærisk støjrock, der både omfavner kaos og den gode melodi.

Vi har tidligere udgivet uofficielle demoer over flere omgange, men indtil nu har vi holdt igen med vores egentlige debut. Sidste år spillede vi 20 koncerter i løbet af foråret og sommeren, bl.a. SPOT Festival, Jelling Musikfestival og som support for det legendariske syre-rock orkester Burnin’ Red Ivanhoe.

Vi kommer selvfølgelig til at udgive EP’en digitalt på alle streamingtjenester, men det er det fysiske ved vinylen, der giver pladen liv, og det håber vi også, at I synes.

 

Lidt om EP’en

EP’en foregår i et dystopisk og pre-apokalyptisk univers med en verden i forfald eller hurtig forandring - følelsen af at leve i en kultur og et samfund med udsigt til komplet transformation. Med genremæssigt udgangspunkt i den mørke, stoner- og noise-rock bliver der skabt dybe og dystre lydbilleder med en - til tider - “dommedagstemning”. De enkelte sange er ikke dommedagsprofetier, men nære eksistentielle fortællinger om afmagt, vrede og apati.

 

Jo mere du donerer, des mere får du igen. Du kan se en oversigt ude i siden over, hvad du får, når du donerer. Vi modtager alle donationer med den største taknemmelighed.

Følg med i rejsen på facebook og instagram.

 

Vi håber virkelig, at I har lyst til at hjælpe os.

Tusind tak, og vi ses til releasefesten!

Hollow Birds

(Emil, Ruben, Kim, Tony)

 

Ekstra

Hvis vi når målet + 3000 kr. opgraderer vi vinylerne til en lækker gatefold pack, hvor alle vinylbackers bliver takket og nævnt i omslaget, der åbnes som en bog.

 

Når vi målet + 8000 kr., udgiver vi også EP’en på CD, som alle vinylbackers også får med gratis.
Partnerskaber