Musikudgivelse - Sange til digte af Tove Ditlevsen. Musik af Thomas Clausen og Cecilia Engelbrecht Heick

10.100,00 kr. 101.00% af 10.000,00 kr.

19

crowdfunders
udløbet
saatagmithjerte @saatagmithjerte

medlem siden 10. marts, 2019

Om projektet

OPDATERING (10.08.2019)


Albummet kommer til at hedde "Til en ven".
Det er titlen på et digt fra samlingen "Den hemmelige rude" (1961).



PROJEKTET


Gennem de seneste 3-4 års tid har vi begge skrevet musik til digte af Tove Ditlevsen. Disse nye sange har vi netop indspillet i Nilento Studio i Göteborg. Sangene udgives som cd og som digital download.

Derudover har vi indspillet et par af Cecilias sange til tekster udgivet i digtsamlingen "Digtet" (Cecilia Engelbrecht Heick, feb. 2019). Disse udgives digitalt og bliver sendt som download til alle, der er med til at støtte projektet.

FINANSIERINGEN


Vi er ved at indgå aftale med forlaget Exlibris omkring udgivelse. Vi leverer selv den færdige master til forlaget, men vi mangler stadig at skrabe det sidste af finansieringen sammen til redigering, mix og masterering. Det er her, I kan være med til at hjælpe projektet på vej.
Komponistforeningerne DPA, DJBFA og Koda Kultur har bevilget støtte til en stor del af produktionen, så der er ikke så langt igen, før vi er i mål. Enhver støtte vil være et skridt på vejen.

Vi glæder os til at kunne dele sangene med jer.


EN VARM TAK
Minimumsbeløb 20,00 Mange tak for din interesse og støtte. Du er med til at hjælpe sangene videre ud i verden.
ALBUM DOWNLOAD
Minimumsbeløb 100,00 Mange tak for din interesse og støtte. Du vil få det nye album til download.
ET EKSEMPLAR AF DET NYE ALBUM (CD)
Minimumsbeløb 150,00 Mange tak for din interesse og støtte. Vi vil glæde os til at sende dig et eksemplar af det nye album (cd).
DET NYE ALBUM + 1
Minimumsbeløb 300,00 Mange tak for din interesse og støtte. Vi vil glæde os til at sende dig et eksemplar af det nye album plus en af vores andre udgivelser efter eget valg (så længe lager haves).
DET NYE ALBUM + 4 KONCERTBILLETTER
Minimumsbeløb 400,00 Mange tak for din interesse og støtte. Vi vil glæde os til at sende dig et eksemplar af det nye album plus 4 billetter til en af vores koncerter efter eget valg. Koncerterne annonceres løbende her: www.saatagmithjerte.dk/koncerter
DET NYE ALBUM + 2
Minimumsbeløb 500,00 Mange tak for din interesse og støtte. Vi vil glæde os til at sende dig et eksemplar af det nye album plus to af vores andre udgivelser efter eget valg (så længe lager haves).
DET NYE ALBUM + 3 SAMT 4 KONCERTBILLETTER
Minimumsbeløb 800,00 Mange tak for din interesse og støtte. Vi vil glæde os til at sende dig et eksemplar af det nye album plus to af vores andre udgivelser efter eget valg (så længe lager haves) sammen med 4 billetter til en af vores koncerter efter eget valg. Koncerterne annonceres løbende her: www.saatagmithjerte.dk/koncerter
KONCERT
Minimumsbeløb 10.000,00 Vi spiller en koncert i dit hjem, i det lokale kulturhus, på biblioteket eller et andet velegnet sted uanset hvor i Danmark på en nærmere aftalt dato. Det er en fordel, hvis der er klaver på stedet, men det er ikke en nødvendighed. Vi har mulighed for at medbringe el-klaver. Kontakt os gerne for at høre nærmere: info@saatagmithjerte.dk
Partnerskaber