How to starve cancer - oversættelse og udgivelse

50.724,00 kr. 101.45% af 50.000,00 kr.

114

crowdfunders
udløbet
Torben Nielsen @torbennielsen

medlem siden 3. juli, 2019

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Tak
Minimumsbeløb 100,00 Vi takker for dit bidrag til oversættelse og udgivelse af How to starve cancer. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har medvirket til at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
En bog i posten
Minimumsbeløb 250,00 Vi takker mange gange for din støtte og kvitterer ved at sende dig en udgave af bogen. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har medvirket til at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
En signeret bog i posten
Minimumsbeløb 550,00 Vi takker mange gange for din støtte og kvitterer ved at sende dig en udgave af bogen signeret af Jane McLelland. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har medvirket til at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
Bøger og releaseparty
Minimumsbeløb 1.000,00 Vi takker hjerteligt for din støtte og kvitterer ved at give dig to udgaver af bogen og en invitation til releasepartyet, hvor Jane McLelland signerer bøgerne. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har medvirket til at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
Bøger og releaseparty med ledsager
Minimumsbeløb 1.500,00 Vi takker af hjertet for din store støtte og kvitterer ved at give dig to udgaver af bogen og to invitationer til releasepartyet, hvor Jane McLelland signerer bøgerne. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har medvirket til at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
Bøger, release og foredrag
Minimumsbeløb 2.000,00 Vi takker af vore hjerter for din flotte støtte og kvitterer ved at give dig to udgaver af bogen og to invitationer til releasepartyet, hvor Jane McLelland signerer bøgerne. Du får også to invitationer til det første foredrag Jane afholder på dansk grund. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har medvirket til at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
Bøger, release og foredrag Deluxe
Minimumsbeløb 3.000,00 Vi takker af vore hjerter for din meget flotte støtte og kvitterer ved at give dig fire udgaver af bogen og fire invitationer til releasepartyet, hvor Jane McLelland signerer bøgerne. Du får også to invitationer til det første foredrag Jane afholder på dansk grund. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har støttet at danske kræftramte får muligheden for at læse bogen på dansk.
Bøger, release og foredrag V.I.P
Minimumsbeløb 5.000,00 Vi takker dybfølt af vore hjerter for din usædvanligt flotte støtte og kvitterer ved at nævne dig i forordet til bogen samt give dig fire udgaver af bogen og fire invitationer til releasepartyet, hvor Jane McLelland signerer bøgerne. Du får også fire invitationer til det første foredrag Jane afholder på dansk grund. Hvis du tillader det vil vi offentliggøre dit navn på vores hjemmeside som én af de mennesker der har støttet danske kræftramte.
Partnerskaber