Hack Det & Den Lille Projekthåndbog

0,00 kr. 0.00% af 50.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Frontløberne @frontloberne

medlem siden 26. august, 2019

Om projektet

HACK DET & Den Lille Projekthåndbog! 


Frontløberne har i September 2019 skrevet og udgivet første oplag af Hack Det! Projekthåndbogen til unge kulturskabere og Den Lille Projekthåndbog.


Bøgerne giver unge en A-Z guide i projektledelse med udgangspunkt i, hvordan man laver kulturprojekter.
Den store er all-inclusive udgaven i stort format, mens Den Lille Projekthåndbog er netop det: en lille kondenseret udgave.
Læs mere om bøgerne og find previews af dem på projekthåndbog.dk


Bøgerne er i første oplag udgivet af Frontløberne og med støtte fra Tuborgfondet. Bøgerne er udsolgt, da de er delt ud gratis til unge i hele landet med støtte fra fondet. Men grundet større efterspørgsel vil bogen nu blive genudgivet i et 2. oplag gennem crowdfunding-kampagne.


Hack det!
Den store udgave af bøgerne har vi kaldt Hack Det! Det hedder den, fordi det er et centralt greb i at lave ungekultur: At tage noget der bruges til ét og gøre det til noget andet. Det kan være det gamle bildæk, der med en plade pludselig bliver til et bord til et kulturarrangement. Bogen er den store introduktion til Frontløbernes univers og indeholder et væld af værktøjer til de forskellige faser af et projekt, fra idégenerering til evaluering. Derudover indeholder bogen en række spændende interviews med nogle af de dygtigste unge kulturskabere i Danmark.


Bogen er målrettet unge i alderen 16-30 år, men kan bruges af alle, der arbejder med kulturprojektledelse og som arbejder med unge.


Bogen afsluttes med kapitel X, som er skrevet til erfarne unge eller voksne, der skaber rammer for unges kulturelle udfoldelse - eller faciliterer ungekultur, fx i ungdomsklubber, i ungdomshuse og i projektforløb.


Bogen er i sit første oplag udgivet af Frontløberne og med støtte fra Tuborgfondet. Bogen er delt ud gratis til unge i hele landet, men grundet større efterspørgsel vil bogen nu blive genudgivet i et 2. oplag gennem denne crowdfunding-kampagne.


Den er trykt i Danmark på Narayana Press, på bæredygtigt papir fra Munken papirmølle. Bogen er designet af USE Studio og er på 300 sider.


DEN LILLE PROJEKTHÅNDBOG
En lille kondenseret udgave af HACK DET! Håndbogen til unge kulturskabere.
Bogen er en lille skarp A-Z guide i projektledelse med udgangspunkt i kulturprojekter.
Bogen indeholder værktøjer til de forskellige faser af et projekt, fra idégenerering til evaluering.


Bogen er trykt i Danmark på Narayana Press, på bæredygtigt papir fra Munken papirmølle. Bogen er designet af USE Studio og er på 100 sider.
Partnerskaber