De 7 små fortællinger

0,00 kr. 0.00% af 19.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Lene Holm @leneholm

medlem siden 18. november, 2019

Om projektet

For få år siden, vågnede jeg pludselig af en middagslur på sofaen, af en eller anden årsag, men med den vildeste historie inde i hovedet.

Jeg skyndte mig at hente pen og papir, hvorefter jeg lige så hurtig jeg kunne fik den skrevet ned, men slutningen udeblev?

Lige meget hvad jeg gjorde, så kom slutningen ikke, for nu var jeg gået fra min intuition og det ubevidste lag, videre til min mere vågen tilstand, og derved også mit ego, som gerne ville bestemme slutningen.

Du har jo skrevet en børnebog, var min venindes kommentar, da jeg ringede og læste den op, nej, den er da for uhyggelig for børn var min kommentar, og for øvrig så stemplede folkeskolen og mine forældre mig ordblind, så at skrive tvivlende jeg på jeg kunne. Men det kunne jeg altså, og mange tilløb skulle der til , før jeg henvendte mig til forlaget Historia, som hurtigt skrev tilbage, at de gerne vil udgive min lille børnebog, hvor budskabeter er, husk magien og fantasien, for den er rigtig vigtig, og den må vi ikke glemme, ej heller ikke barnet i os selv.

Ved jeg har bevæget mig ind i den spirituelle verden, og derved fundet ind til et dybere mig, fandt jeg også en kanal der hedder, kanalisering, som er den kanal og energi jeg går ind i, og derfra ryger jeg ind i fortællingerne, og budskaberne, som ud af ingen ting, pludselig er på mit papir.

Forlaget vil trykke 300 bøger i 1. oplag, deres pris er 14.600 ex moms, derved 18.250 kr koster det for at komme igang.

Til info er billederne ikke færdige endnu, så de to der ligger, er kun et udkast.

 
Partnerskaber