Når lunten bliver for kort

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Mette Mølgaard @kortlunte2020

medlem siden 15. december, 2019

Om projektet

 Ny bog om stress hos sygeplejersker - ”Når lunten bliver for kort”

Hvordan harmonerer sygeplejefagets indhold om pleje og omsorg til patienter med at der ofte ikke er tiden til at udføre den sygepleje som sygeplejerskerne har lært om under deres uddannelse til sygeplejerske?

Hvad var det for nogle stresstegn som sygeplejerskerne havde mærket da de var stressede? Mente sygeplejerskerne at stress var forbundet med tabu og skam? Hvad var årsagerne til sygeplejerskernes stress og hvilke stressfaktorer så de i deres arbejde? Fik sygeplejerskerne hjælp til deres stress og var det en god hjælp? Kan man måle stress? Havde stress konsekvenser for sygeplejerskernes liv efterfølgende? Det og meget mere får du svar på i bogen.

Bogen som jeg søger støtte til hedder ”Når lunten bliver for kort”. Bogen handler om arbejdsrelateret stress hos sygeplejersker og bygger på 40 helt unikke interviews af sygeplejersker der har oplevet stress i forbindelse med deres arbejde som sygeplejerske.

Bagrund

Jeg er uddannet sygeplejerske og certificeret stresscoach og så har jeg stresscoachet en del stressede patienter. Jeg har desuden selv været ramt af akut stressbelastning. Bogen handler derfor også om hvad stress er og der gives desuden nogle helt enkle og gode råd til hvordan man kan håndtere sin egen stress.

Formål med bogen

At øge fokus på stress hos sygeplejersker

At italesætte at stress ikke er forbundet med noget skamfuldt

At det er vigtigt at der er åbenhed omkring stress

At forebygge stress hos sygeplejersker

At en stressramt sygeplejerske aldrig mere skal føle sig alene som ”Palle alene i verden”

Målgruppe

Alle sygeplejersker uanset titel og sygeplejestuderende. Andre ansatte i sundhedssektoren kan også have glæde af at læse bogen, ligesom bogen vil være relevant for ledere og ansatte i HR afdelinger.

Støt derfor meget gerne en ærlig, særlig og kærlig bog om arbejdsrelateret stress hos sygeplejersker og hjælp sygeplejerskerne så de igen kan føle at de har succes i deres vigtige arbejde med at hjælpe patienterne når de er allermest sårbare i deres liv.

Illustrationer

Jeg er beriget med nogle unge og dygtige tegnetalenter i min familie, som med et glimt i øjet har skabt nogle fine illustrationer til bogen.

Incitamenter

Ved beløb mellem 50,00 og 299,00 vil der lyde et stort og omsorgsfuldt tak fra forfatteren.

Ved beløb mellem 300,00 og 799,00 vil der lyde et stort og omsorgsfuldt tak fra forfatteren og du vil få tilsendt bogen som Pdf fil.

Ved beløb på 800,00 eller derover vil der lyde et stort og omsorgsfuldt tak fra forfatteren og du vil få tilsendt et signeret eksemplar af bogen.
Partnerskaber