Konkret og inspirerende bog der giver dig redskaberne til at lære at skabe et liv du elsker

0,00 kr. 0.00% af 15.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Gitte Skov Frandsen @8787533428

medlem siden 10. februar, 2020

Om projektet

Jeg er uddannet fysioterapeut, sundhedskonsulent og arbejder også som livsstilscoach. Jeg har mødt mennesker i alle aldre og vidt forskellige steder i livet, men fælles for så godt som alle er, at de dybest set ønsker sig at livet ser lidt eller meget anderledes ud end tilfældet er.

De har med andre ord uforløste ønsker og drømme for deres liv, og med min mangeårige erfaring og tilbundsgående research inden for emnet, er jeg i gang med at skrive en konkret og ligetil bord om hvordan man lærer at skabe et liv man elsker. Ligetil skal ikke misforstås som overfladisk, men som at jeg synes der er en kæmpestor mangel på lige netop det: En bog hvor viden bliver til praktiske tiltag der er til at implementere med det samme, istedet for en masse teori ingen ved hvordan skal hjælpe en i mål.


Og det kan jo lyde vældig kliche, men jeg tror ikke det er en overdrivelse at sige, at de fleste af os slås, eller har gjort, med at finde balancen i livet.

Fordi vi har alle mulige overbevisninger og erfaringer med os i bagagen der kan spærre vejen, eller forplumre udsynet så meget at vi ikke får øje på de muligheder der rent faktisk er for os

Bogen er primært tiltænkt kvinder, og  ca. halvdelen af bogen vil være med redskaber til at blive klogere på hvilke steps der typisk er i processen, hvordan man kan arbejde sig igennem dem og træde ind i livet som den bedste udgave af sig selv. Altså en solid step by step gennemgang af teori, praktik & eksempler. Derudover kommer bogen også til at indeholde ca. 10 historier om kvinder der har arbejdet sig igennem en eller flere store forhindringer i deres liv:  disse skal tjene til inspiration, hep og motivation for alle andre der sidder med et spirende frø af en drøm i sig.

Vi fortjener nemlig allesammen et fantastisk liv! Det gode liv, der er i overenstemmelse med den vi er, og vores værdier.

Og alle fortjener følelsen af, at det er indenfor deres rækkevidde - og lige præcis det ønsker jeg bogen skal- inspirere og indgyde mod og tro på til alle kvinder om at de KAN skabe det liv de drømmer om

Den forventede udgivelsesdato er slut April 2020.

Incitamenter:

Ved beløb mellem 50-149 kr får du en personlig takkehilsen

Ved beløb mellem 150-249 får du tilsendt bogen som e-bog

Ved beløb mellem 250-599 får du tilsendt bogen som fysisk eksemplar med en personlig hilsen i

Ved beløb fra 600 - får du en times coaching så DU kan sætte kursen mod at skabe et liv du elsker

 

Partnerskaber