HOLMER

10.630,00 kr. 106.30% af 10.000,00 kr.

25

crowdfunders
udløbet
HOLMER - SHOP & EAT @hlmer

medlem siden 27. januar, 2021

Opdateringer

Ingen opdateringer på dette projekt endnu
Mulepose med HOLMER logo
Minimumsbeløb 95,00 Støt udviklingen og realiseringen af HOLMER med en mulepose med HOLMER logo tryk på.
BRYG posen
Minimumsbeløb 170,00 En mulepose med HOLMER logo og tre flasker natursodavand med varianterne aronia, havtorn og tonic fra NXØ Brewery.
STRIK posen
Minimumsbeløb 220,00 En mulepose med HOLMER logo og to ruller håndfarvet garn af Mo Lehn strik & design.
Mix posen
Minimumsbeløb 300,00 En mulepose med HOLMER logo, tre flasker Natursodavand med varianterne aronia, havtorn og tonic fra NXØ Brewery samt to ruller håndfarvet garn af Mo Lehn strik & design.
RYA workshop inkl. let frokost hos strikdesigner Mo Lehn
Minimumsbeløb 2.500,00 Rya workshop for 4 personer i 3 timer inkl. let frokost. Det i får: I får en fin introduktion til en opdateret tilgang til rya. Vi vil runde emner som materialevalg samt farvekombinationer. Hver deltager kan vælge at lave et rya seat cushion eller et vægophæng. Workshoppen foregår i Mo Lehns værksted hos HOLMER. Alle deltagere får en mulepose med HOLMER logo med hjem.
FERMENTERINGS workshop inkl. smagninger hos NXØ Brewery
Minimumsbeløb 2.500,00 Fermenterings workshop for 3 personer i 2 timer inkl. smagninger og snacks. Det i får: viden om hvordan man brygger sin egen vandkefir, en mulepose med HOLMER logo med jeres helt egen vandkefir kultur med hjem, en tilhørende opskrift, to flasker vandkefirperler, tre flasker natursodavand samt 1 til 1 sparring med Paulie der er uddannet kok og har 5 års erfaring med vandkefir brygning, udvikling og opskalering.
Partnerskaber