Støt City Girlz Street Soccer

0,00 kr. 0.00% af 5.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
holmstrom7 @holmstrom7

medlem siden 29. september, 2011

Om projektet

Netværksgruppen City Girlz Street Soccer, CGSS er en sammenslutning af foreninger, fodboldklubber, skoler, organisationer, institutioner m.fl., der i fællesskab arrangerer og danner rammer for pigefodbolden i København på gadeplan. CGSS blev dannet i begyndelsen af oktober 2009. Formålet med netværksgruppen er at integrere tosprogede piger med danske piger og bruge fodbolden som gulerod. Fodbolden giver mulighed for at pigerne lærer hinanden at kende på tværs af bydelene.

Vision: Vi ønsker at forankre streetfodbold til piger i en eksisterende forening/instution i hvert lokaleområde
Mission:
• Vi udbreder steretfodbold til piger i København
• Vi engagerer piger i streetfodbold
• Vi kickstarter og bygger bro mellem lokale samarbejdspartnere

Vi har i marts 2011 afholdt fodboldstævne i Grøndal Centret, hvor 100 piger deltog. Herudover har bl a. SSB, Nørrebro United og Tingbjerg været arrangører for et street fodbold stævne.

Under 2011 afvikler vi 2 events i København. Vores første event er 6. marts i Grøndal centret og 5. november i Carlsberg Taphal.
Når vi har disse events søger vi økonomiske midler fra bydelenes lokale udvalgspuljer til præmier, markedsføring, frugt, spillertrøjer, vand til deltagerne og omkostningsgodtgørelse for frivilligt arbejde. En event med omkring 100 deltagere ligger typisk på kr. 15.000 – 20.000 i faste udgifter.

Vi ønsker at holde et vist standardniveau overfor vores målgruppe som gør det ekstra attraktivt for pigerne at komme, eksempelvis ved leje af DJ, invitere en kendt kunstner og lave god markedsføring som vi kan bruge til at opsøge målgruppen, eksempelvis flyers, plakater mv.

Vi vil søge sponsorater til vores kommende events som muliggør at holde et godt niveau på vores City Girlz Street Soccer stævne. Vi vil gerne have mulighed til at både fastholde pigerne og udfordre dem i CGSS. Vores næste event foregår på Street festivalen i Carlsberg Vesterbro, hvor der er ca. 100 piger tilmeldte.

I får nu mulighed for at støtte City Girlz Street Soccer og medvirke til at skabe attraktive stævner for pigerne i København.
Partnerskaber