Støt vores Indkøb af Sy & Keramik Grej til Fredensborg Kreatek

0,00 kr. 0.00% af 10.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Sarah Netter @Kreatek

medlem siden 24. november, 2023

Om projektet

Støt Fredensborg Kreatek til indkøb af sy og keramik grej


Vi er en forholdsvis ny-stiftet forening som er vokset ude fra en gruppe af 6 ildsjæle, som mødtes på tværs af forskellige professionelle baggrunde, med et fælles ønske om at skabe en forening, som kan skabe et kreativt miljø i Fredensborg bymidte. 

Vi ser vores forening som et kreativt og socialt værkstedsfællesskab midt i Fredensborg by med faste arbejdsstationer og varierende kreative aktiviteter og events. Et sted, hvor lokale og alle andre kan mødes og være sammen i det kreative lokale fællesskab.

Vi skal ikke have hver vores ovn, drejebænk, symaskine eller overlocker, men hellere deles i et fællesskab, hvor vi hygger os og inspirerer og hjælper hinanden. 

Vi er overbevist om at kreativitet smitter og udvikler sig bedst i åbne og inspirerende rammer, hvor man kan dele viden og erfaring og agere sparringspartner for hinanden, på tværs af kreative fag, baggrund og generationer. Alle er velkomne til at være med; børn, unge, voksne og ældre.

Dette kreative fællesskab vil ikke kun kunne bidrage til byfornyelsen af Fredensborg by, men også ville kunne skabe rammerne for udvikling af sammenhængskraft og fællesskab på tværs af generationer og baggrunde. 

Vi tror på at det der giver livet værdi, er de sociale bånd vi knytter til hinanden – og med Fredensborg Kreatek ønsker vi at skabe en ramme for lige præcis dette.


Vi kommer til at ligge i Folketeket, de ny-renoverede lokaler under Fredensborg Bibliotek på Jernbanegade 3 og afventer i øjeblikket brandsikringen af kreamik lokalerne for at kunne komme i gang. Planen er at starte fuld op i slutning af Januar 2024.

Kreatekets tilbud er en blanding af værkstedspladser, kurser og åbent hus aktiviteter.

  • Værkstedspladserne indenfor keramik og sy er tilgængelige både på kursus-basis eller som del af ens medlemskab. Tilbuddet henvender sig primært til voksne og unge i selskab af en voksen.
  • Af kurser tilbyder vi som udgangspunkt sy og keramik. Tilbudet kommer til at vokse i takt med de tilkommende kreative fagpersoner.
  • Åbent hus aktiviteter henvender sig i høj grad til børnefamilier og ældre, da disse grupper af borger i højere grad kan opleve ensomhed, mangel af et lokalt netværk, og relevante kreative tilbud i byen. 

Målet med denne crowdfunding kampagne er at kunne købe 3 drejeskiver og en overlocker symaskine. Du kan læse mere om vores forening her: www.fredensborg-kreatek.dk 

Flexible funding

Flexible funding er en funding måde man bruger, når projektet endelige gennemførelse ikke er afhængig af at man opnår 100 % funding, eller mere. Så pengene udbetales til projektindehaveren, selvom målet ikke nås.

Læs mere om flexible funding her

Partnerskaber