MoMo - Bornholms bæredygtige café

Rønne Morten Lily Simon Udvikling - bæredygtig
Skriv et svar • Du skal vaere logget ind for at skrive et svar indlæg
  • 25 februar 2018 kl. 17:26

    Café MoMo handler først og fremmest om bæredygtighed. Derfor har vi lavet en charter for hvordan vi arbejder med de forskellige aspekter af virksomheden. Nedenfor kan du derfor blive klogere på hvad vi mener når vi siger, at bæredygtighed er et ansvar.

    Fødevarer
    Vi lægger stor vægt på personligt samarbejde med vores leverandører. Det sikrer at vi altid kan få friske, næringsrige og spændende fødevarer med en lokal historie.
    Cafe MoMos fødevarer er derfor som udgangspunkt:
    • Lokale og sæsonbaserede
    • Økologiske og sprøjtefrie
    • Etisk produceret (mælkeprodukter og kød)
    • Fair trade
    • fisk fra lokale fiskere

    Miljø
    For at reducere vores CO2 aftryk og miljøpåvirkning vil Cafe MoMo gerne:
    • minimere vandforbrug – ved primært at servere plantebaseret kost
    • mindske madspild – ved at anvende madrester cirkulært.
    • Affaldssortere
    • Reducere emballage – Ved at hente direkte hos avlerne.
    – Ved at tilskynde til selv at medbringe take-away beholdere.

    Samfund
    I vores optik hænger bæredygtighed sammen med social engagement.
    Cafe MoMo vil derfor bidrage og give tilbage til lokalsamfundet ved at købe lokalt og promovere det Bornholmske terroir. Samt skabe et fælles mødested og udstillingsvindue for Bornholm som grøn ø.

    Cafe MoMo promoverer derfor :
    • sund mad – ved at bruge fødevarer med et højt næringsindhold og skånsom
    tilberedelse.
    • kollektiv ejerstruktur
    • kædeansvar – ved at have fokus på ordentlige arbejdsforhold og fair lønninger i alle
    led.

Afsluttet

Incitamenter

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet