Køkkenet på Kvistens kogebog - sundhedsoptimerede opskrifter

0,00 kr. 0.00% af 30.000,00 kr.

0

crowdfunders
udløbet
Stephanie Fisker @stephaniefisker

medlem siden 20. april, 2017

Om projektet

Mit navn er Stephanie Fisker og jeg har haft “Køkkenet på Kvisten” siden 2013. Det startede som en Facebookside, hvor jeg delte sunde opskrifter med familie og venner, men siden da er der sket meget. I dag har jeg mere end 9000 følgere på facebook, og jeg har hjemmesiden Køkkenet på Kvisten.

Jeg vil skrive en bog, hvor jeg ønsker jeg at forevige mine aller bedste opskrifter gennem årene plus mere end 30 nye opskrifter og dermed give dig en bog med samlede sundhedsoptimerede opskrifter og inspiration til at være sund og glad fra morgen til aften, til hverdag og fest - hele året rundt.

Mit “motto” er:

  • Jeg lever sundt - undtaget når jeg synder

  • Jeg spiser økologisk - når det giver mening

  • Jeg laver tingene fra bunden - når det kan betale sig


Jeg ønsker at “invitere folk ind.” Både i mit lille køkken, mit sind og min verden. Jeg er et meget åbent, ærligt menneske, som gerne vil lade folk komme tæt på. Mit tilgangsvinkel er, at jeg ikke låser mig fast på nogen bestemt måde at spise på, at jeg ikke mener, der kun er én rigtig måde at leve og spise på, men derimod mener, det handler om at mærke efter i sin krop og bruge sin sunde fornuft. Jeg ønsker at videregive tips og gode råd og vaner, som er brugbare i hverdagen og i en sund livsstil.

Jeg ønsker at vise, at sundt ikke behøver være kedeligt, og at man sagtens kan spise kage til morgenmad. Det handler jo bare om, hvilke ingredienser der er i dén kage. For på Køkkenet på Kvisten er der ingen kalorietælling, forbud eller begrænsninger, men i stedet en stor madglæde og et fokus på hvad vi kan få og gøre gennem vores kost. Mine opskrifter skal derfor ikke ses som værende slanke-opskrifter, men derimod som livsstils-opskrifter – opskrifter på lækkerier, der nærer OG smager skønt!

Jeg vil lave et kapitel om “basis-lager”, som vil indholde mange af de ingredienser, som går igen i mine opskrifter og i samarbejde med en ernæringsekspert, vil jeg skrive en tekst om hver ingrediens, så læseren ved, hvad ingrediensen er for en fætter, hvad den kan og hvad den indholder af næring, vitaminer, mineraler, sundhedsfremmende egenskaber mm.

Jeg ønsker at guide læseren rundt i “supermarkeds-junglen” og belyse producenteres “hvide løgne” - eksempler: skyr-is, glutenfri havregryn og vingummier etc.

Jeg vil give læseren nogle redskaber til at læse/tyde varedeklarationer og undgå “ingredienser” i mad, som, efter min mening, ikke hører hjemme i mad (kemi, gelatine osv.)

Jeg ønsker at bede læseren tage stilling til sin mad. I min verden er der ikke kun én rigtig måde at spise og leve på, men jeg synes, vi skylder os selv at forholde os til det vi spiser.

Der vil være et afsnit om min mand Kasper Fisker, som er superliga-spiller, og som har gennemgået en stor forandring efter han mødte mig. Han vil fortælle hvad den sunde livsstil har gjort for ham og der vil være nogle før og efter billeder.

Der vil også være et afsnit, hvor jeg fortæller min historie. Hvordan det hele startede og hvordan jeg har mærket forandringerne i krop og sind. Derudover vil jeg skrive et ærligt stykke om hvordan det fanatiske og forfængelige i mig, var ved at overvinde min fornuft, og om hvordan og pludselig tog jeg mig selv i at tænke tanker som ”Ja en smoothie er sund, men det er jo endnu bedre, hvis jeg slet ikke drikker den” og ”Ej hvor fedt – hvis jeg ignorerer sulten længe nok, går den ligesom i sig selv igen”.

I bogen vil jeg give mit bud på hvordan mad kan blive en dejlig ting i vores hverdag, som vi glæder os til, forholder os til og nyder - og som kroppen og sindet også nyder.

Køkkenet på Kvisten som helhed og som bog er ment som en kilde til inspiration – ikke svaret på livets store spørgsmål. :)

Jeg har valgt at gå udenom forlag og lave bogen på bedste DIY-manér - dog i samarbejde med en dygtig fotograf, en ernæringsekspert og min søster Cecilie Buch Golczyk, som er en haj til mange af de ting, jeg ikke selv er. Jeg får derfor brug for hjælp til finansering af bogen - fotograf, lønninger, trykkeri plus diverse udgifter.

Indtil da kan du følge mig på InstagramFacebookside eller på min hjemmeside Køkkenet på Kvisten.

 
Partnerskaber