“Danmark på sengekanten” - bogen om 70’ernes erotiske lystspil

København Brian Iskov & BOOK LAB Bøger
Skriv et svar • Du skal vaere logget ind for at skrive et svar indlæg
 • 23 oktober 2020 kl. 16:24

  NY UDGIVELSESDATO ❤️ MARTS 2021
  Som så meget andet i denne coronatid er vores store bog om “Danmark på sengekanten” stødt på uforudsete forsinkelser. Bogen når derfor IKKE at komme under juletræet i år – og det skal vi være de første til at beklage. Det gode er, at vi nu får endnu mere tid til at finde guld i arkiverne, scanne sjældne fotos og lave ekstra interviews, så vi når helt i dybden med 70’ernes frisindede danske lystspilbølge. Glæd jer til marts 2021!
  Mvh teamet bag bogen

 • 18 august 2020 kl. 12:14

  Kære alle
  Grundet COVID-19, så er ‘Danmark på sengekanten’ desværre blevet forsinket. Vi arbejder stadig på at få bogen færdig, og vil løbende over den næste tid holde jer informeret via denne side.
  Vigtigst af alt er det at sige, at bogen udkommer, blot en smule senere end vi havde forventet på grund af Corona.
  Vi kommer tilbage med mere info inden alt for længe.

 • 18 august 2020 kl. 12:13

  Kære alle
  Grundet COVID-19, så er ‘Danmark på sengekanten’ desværre blevet forsinket. Vi arbejder stadig på at få bogen færdig, og vil løbende over den næste tid holde jer informeret via denne side.
  Vigtigst af alt er det at sige, at bogen udkommer, blot en smule senere end vi havde forventet på grund af Corona.
  Vi kommer tilbage med mere info inden alt for længe.
  Kh. teamet bag bogen.

 • 08 maj 2020 kl. 11:43

  Kære støtter,
  Vi ved godt, at vi har været meget stille, siden crowdfundingen af bogen gik i mål før jul. Det er kun fordi, at vi arbejder på højtryk på DANMARK PÅ SENGEKANTEN.
  Nu tør vi godt røbe, at 18 af bogens 23 kapitler er mere eller mindre færdigskrevet. Der kommer stadig nye spændende interviews i kalenderen med sengekant- og stjernetegnsfolk. Og nu hvor biblioteker og arkiver får lov at åbne igen, kan vi også komme videre med billedredaktionen!
  Følg udviklingen på bogens facebookside, hvor vi vil skrue op for opdateringerne hen over sommeren:
  https://www.facebook.com/danmarkpaasengekanten/
  De bedste hilsner,
  Brian Iskov og BOOK LAB

 • 08 december 2019 kl. 14:37

  Kære støtter,
  Målet blev nået – og lidt til. 141 af jer har forudbestilt eller støttet bogen “Danmark på sengekanten” i den nu afsluttede crowdfunding på Booomerang. De 60.532 kroner, I tilsammen har doneret, betyder, at skrivearbejdet endelig kan begynde efter ti års tilløb og halvandet års research. Imens arbejder forlaget på at finde de sidste private investorer, så de resterende udgifter til produktionen kan blive dækket. Men nu er der grønt lys for den videre færd. VI vil løbende holde jer opdateret med processen gennem opslag på bogens facebookside og opdateringsmails sendt via Booomerang.dk.
  Tusind tak for jeres interesse og opbakning. Vi glæder os til at præsentere den færdige bog for jer!
  De bedste hilsner,
  Brian Iskov og BOOK LAB
  https://www.facebook.com/danmarkpaasengekanten/

 • 04 december 2019 kl. 13:53

  Kære støtter,

  Sådan! DANMARK PÅ SENGEKANTEN har nået mindstemålet på 55.000 kroner, takket være alle jer skønne mennesker, som har støttet vores projekt og nu kan se frem til at modtage en smuk coffeetablebog i august 2020.
  Vi fortsætter crowdfundingen indtil fredag midnat, for jo højere beløb vi kan samle ind, jo flere farvebilleder får vi råd til, og jo flottere bliver jeres bog :-D
  En stor tak fra Brian Iskov og BOOK LAB. Vi er meget glade for jeres opbakning!

 • 26 november 2019 kl. 16:20

  Kære støtter af DANMARK PÅ SENGEKANTEN

  Fordi jeres bidrag i den forgangne uge fik crowdfundingen op over de 50%, har BOOK LAB og Booomerang.dk valgt at forlænge kampagnen med yderligere en uge. Man kan altså støtte projektet helt indtil fredag 6. december.

  Det giver os muligheden for at få budskabet om bogen endnu bredere ud, så vi forhåbentlig når helt i mål og kan lave alle tiders sengekantbog.

  Vi har bl.a. uddelt flyers på BogForum og i fire af landets større byer. I må naturligvis også gerne sige højt i jeres omgangskreds, at I har støttet dette vigtige kulturhistoriske projekt. Måske bliver nogen inspirerede til at følge jeres eksempel :-)

  En stor og hjertelig tak til jer alle fra
  Brian Iskov og BOOK LAB

 • 25 november 2019 kl. 11:03

  Kære støtter af DANMARK PÅ SENGEKANTEN

  Så er der også fundet en vinder af stjernetegnsboksen, og vinderen har fået besked pr. mail.

  Igen igen tak for jeres støtte. Den er det hele værd.

  Med venlig hilsen
  Brian Iskov og BOOK LAB

 • 17 november 2019 kl. 23:26

  Kære støtter af DANMARK PÅ SENGEKANTEN

  Så er den tredje og sidste vinder fundet og har fået besked pr. mail. Der er et bokssæt med sengekantsfilm på vej.

  Endnu en gang tak for jeres støtte. Hold jer opdateret her og på Facebook og del endelig det gode budskab.

  De bedste hilsner
  Brian Iskov og BOOK LAB

 • 15 november 2019 kl. 14:41

  Kære støtter af DANMARK PÅ SENGEKANTEN

  Den anden vinder er fundet og har fået besked direkte pr. mail. På søndag trækker vi lod om boksen med alle 8 film! Hold jer orienteret herinde.

  Tak igen for jeres støtte, den betyder utrolig meget, og rigtig god weekend.

  De bedste hilsner,
  Brian Iskov og BOOK LAB

 • 14 november 2019 kl. 09:27

  Kære støtter af DANMARK PÅ SENGEKANTEN.

  Så er første vinder af 4 x sengekantsfilm fundet og har fået besked pr. mail. Husk, at vi igen i morgen (fredag) trækker lod om flere film, og på søndag er det den store boks!

  Tak igen for jeres opbakning. Det er så skønt at se, at interessen er støt stigende – forhåbentlig fortsætter det sådan lige til det sidste!

  De bedste hilsener,
  Brian Iskov og BOOK LAB

 • 11 november 2019 kl. 15:49

  Kære støtter af DANMARK PÅ SENGEKANTEN.

  Så rundede vi de 20.000 kroner. Tak for det! Nu krydser vi fingre for, at indsamlingen bliver ved med at rulle hurtigere og hurtigere de sidste 11 dage.
  I den forgangne uge har SMD Entertainment været så søde at sende os en stak dvd-film, som vi har lagt i puljen som bonusincitamenter. Alle, der hidtil har støttet vores crowdfunding af “Danmark på sengekanten” eller støtter projektet med et pengebeløb inden lørdag 16/11 kl. 23.59, deltager i lodtrækningen om sengekant-dvd’er!
  Vi udlover 2 x 4 sengekantfilm hhv. onsdag og fredag. Søndag 17/11 trækker BOOK LAB lod om hovedpræmien: den store sengekantboks med alle seriens otte film på dvd. Hver donation giver et lod, og man må gerne støtte flere gange.
  Endelig har vi lovet at nævne, at dvd-boksen med de otte film kan købes her, hvis man ikke er blandt de heldige vindere: https://www.moviezoo.dk/shop/sengekant-boks-41028p.html
  Tak igen for jeres opbakning. Det er meget opmuntrende, hver gang den grønne støttebjælke flytter sig et nøk mod højre, så bliv endelig ved med at dele det gode budskab!

  Bedste hilsner,
  Brian Iskov og BOOK LAB

 • 06 november 2019 kl. 14:59

  Kære støtter af DANMARK PÅ SENGEKANTEN.

  Takket være jeres indsats har crowdfundingen taget et stort, flot hop siden sidst: fra 16 til 27 procent over tre dage. Det er vi simpelthen så glade for. Men der er stadig et stykke vej til de 100%, der skal til, for at den store sengekantsbog bliver en realitet, og vi har kun 16 dage tilbage at løbe på. Så del gerne budskabet med alle, I kender – også ude i det virkelige liv – som ikke ved, hvilken sjov og spændende bog de måske er ved at gå glip af.

  Vi klør på med medieoptrædener i de næste par dage. Torsdag 7. november er der radio på sengekanten, når forfatter Brian Iskov dukker op i “Kulturen på P1”. Det sker kl. 15.15. Fredag 8. november taler Brian videre om fræk dansk filmhistorie i hele to podcasts: “Cinemajour” fra Filmnørdens Hjørne og “Planet X”, der har selveste Jakob Stegelmann som vært.
  I kan lytte med her, når programmerne udkommer:

  https://www.dr.dk/radio/p1/kulturen-pa-p1
  http://filmnoerden.dk/cinemajour
  http://jakobstegelmann.dk/kategori/podcasts/

  Endnu en gang tak for jeres hjælp. Vi vender tilbage snart med mere nyt!

  De bedste hilsener,
  Brian Iskov og BOOK LAB

 • 01 november 2019 kl. 21:33

  Kære støtter af DANMARK PÅ SENGEKANTEN,

  Endnu en gang tak for jeres hjælp og tro på projektet. Indtil videre er crowdfundingen desværre ikke helt den kæmpe succes, som vi havde håbet på. Heldigvis kører kampagnen tre uger endnu. Vi skubber på det næste stykke tid med opslag på sociale medier, løbesedler i det virkelige liv og optræden i diverse medier. I må til gengæld meget gerne fortælle jeres venner og bekendte om denne unikke chance for at få meget mere at vide om et overset stykke dansk kulturhistorie. Bogen er jo både til dem, der kan lide de gamle danske film og skuespillere; de bredt kultur- og historieinteresserede; dem, der køber dyre designerbøger fra Taschen og dem, der bare godt kan lide at kigge på Birte Tove. Hvis I har kreative ideer til, hvordan vi skaber mere opmærksomhed omkring bogen, hører vi dem meget gerne!

  Noget af det sjove ved sengekants- og stjernetegnsfilmene er blandt andet, at flere af nutidens kendte filmfolk startede deres karriere på de to serier. Fotografen Mikael Salomon, der siden arbejdede for Spielberg og blev oscarnomineret, er et godt eksempel. Det samme gælder denne uges tilføjelse til bogens rolleliste.

  Rumle Hammerich har sagt ja til at fortælle om sine oplevelser som 21-årig belysningsassistent på “I løvens tegn”. “Det var en munter tid,” husker Rumle, der efterfølgende har instrueret film som “Otto er et næsehorn” og “Headhunter” samt tv-serier som “Taxa”, “Ørnen”, “Broen” og “Borgen”. Produktionslederen på “I løvens tegn” var i øvrigt Vibeke Windeløv. Hun gik hen og blev Lars von Triers faste producer.

  I næste uge håber vi at føje flere navne til listen. Vi arbejder også på at få eksempler på vores speciallavede postkort med sengekantmotiver klar til jer.

  Hav det godt så længe, og glem ikke at følge vores opslag på Facebook, hvor vi løbende deler smagsprøver på bogens anekdoter og billedstof. I dag med Sven-Ole Thorsen:
  http://facebook.com/danmarkpaasengekanten

  De bedste hilsner,
  Brian Iskov & BOOK LAB

 • 25 oktober 2019 kl. 18:03

  Kære støtter af DANMARK PÅ SENGEKANTEN!

  Først en kæmpe tak til jer, der allerede har støttet vores bog og har været med til at sende projektet godt fra start. Det er vi så glade for.

  I løbet af crowdfundingperioden vil vi dele smugkig og andre overraskelser med jer på Booomerang.dk, så I kan følge bogens vej mod det endelige produkt. Vi føjer også løbende navne til listen med interviewpersoner. Indtil videre ser rollelisten sådan ud:

  Anne Grete Nissen/Hildur Højerslev, skuespiller
  Anders Sandberg, filmproducent
  Jan Weincke, cheffotograf
  Mikael Salomon, cheffotograf
  Lizzi Weischenfeldt, filmklipper
  Morten Schyberg, produktionsleder
  Anne Katrine Tove, Birte Toves datter
  Sven-Ole Thorsen, stuntmand
  Ole B. Ørsted, tonemester

  Vi vender tilbage med en opdatering næste fredag og håber at kunne sætte flere navne på til den tid.

  PS: Del gerne vores nye kampagnevideo med alle, I kender, så vi kan få indsamlingen tættere på målet!

  https://www.youtube.com/watch?v=Tna5P_s3_e4

  De bedste hilsner,
  Brian Iskov og BOOK LAB

Afsluttet

Incitamenter

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet