5000 flasker økologisk æblecider på danske æbler

58.550,00 kr. 117.10% af 50.000,00 kr.

187

crowdfunders
udløbet
aeblerov @aeblerov

medlem siden 31. august, 2014

Om projektet

I Danmark har vi nogen af verdens mest fantastiske æbler, men mange af dem ender med at rådne op. Vi har en drøm om at bruge disse æbler til at producere Danmarks bedste cider, og vi har brug for din hjælp.


I de sidste 3 år har vi gået på Æblerov i vilde naturområder og lokale baghaver omkring København - måske også din? I en garage har vi presset og gæret æblerne til cider, på samme måde som man laver mousserende vin. Vi kalder vores cider for Æblerov, og syntes at det smager virkelig dejligt. Det er der heldigvis mange andre der er enige i - ikke mindst byens toprestauranter. For nylig vandt vi prisen for årets danske mousserende æblevin foran mange af de etablerede producenter.


Så hvad gør vi anderledes?


Vi syntes at en god cider skal være mousserende og bestå af 100% upasteuriseret æblemost. Vi tilsætter hverken gær, enzymer, sukker eller andet futtelihut. Med andre ord: Æblerov er den ægte vare. Vores produktionsmetoder er meget inspireret af vinens verden, og for os er en god råvare helt essentiel. Derfor samarbejder vi med de dygtigste økologiske frugtavlere på Sjælland.
Æblerov årgang 2014 flaskes i marts, og er klar til salg fra maj måned.


Hvad skal dine støttepenge bruges til


Fødevaremyndighederne er strenge krav til produktion af fødevarer så som cider, hvilket betyder at vi har måttet se os om efter et rigtigt lokale. Vores primære udgifter som skal dækkes er:


Lokale: 45.000kr
Æbler: 60.000kr
Flasker: 20.000kr
Tanke: 45.000kr
Punktafgifter: 35.000kr
I alt: 205.000kr


Oveni det kommer administration etc. Vi har ingen planer om at tage en løn ud til os selv i løbet af de første år. Vi har sat målbeløbet lavt, men håber at vi kommer højere op end de 50.000kr.


Hjælp Æblerov og del budskabet famillie og venner - uden dig intet Æblerov!


Tak for din støtte!
Morten & Christopher, september 2014


Læs mere og følg med på www.facebook.com/aeblerov


Om os:


Vi har begge en lang erfaring inden for vin- og restaurationsbranchen, fra hvilken vi siden 2007 kender hinanden. Indenfor branchen har vi tilsammen arbejdet med mange aspekter af vin, herunder vurdering, servering, detail- & engrossalg, foredrag, smagninger, logistik og produktion. Vi har ligeledes for nylig begge gennemført en bachelor indenfor Fødevarevidenskab på Københavns Universitet, hvor vi blandt andet har tilegnet os viden om fødevarebranchen, brygning, mikrobiologi, produktudvikling og forretningsudvikling inden for fødevareområdet. Vi har altså det tekniske på plads!
Partnerskaber