3 slags honningsyp

Nexø Line Falk Gastronomi
IMG_20201220_151916_627
1599_INSTAGRAM_FORMAT_FARVE1608479619271

Grundet pladsmangel flytter FALK Bornholm i nye produktionslokaler i foråret 2021. Det er sket hurtigere end forventet, at dén udfordring opstod, og jeg har brug for hjælp til, at det lykkes. Der skal sættes nyt produktionskøkken op, installeres et nyt lager, og alt skal gøres brugbart, imens jeg er i fuld gang med produktionen til påske og sommer.

Derfor tager jeg en del af den produktion, der skulle laves til sommersalget, og sætter den over til en crowdfunding her. Derfor kan jeg ikke garantere, du efterfølgende vil kunne købe alle af de nævnte varianter i butikker eller på webshoppen.

FALK Bornholm har muligheden for i år at lave hele 3 forskellige slags honningsyp! Og dem kan du få fingrene i her. Jeg kan ikke garantere, de kommer i handlen til sommeren 2021.

Den første honningsyp laves med bornholmsk sommerhonning, den næste laves med rød kirsebærhonning, og den sidste honningsyp laves med timianhonning.

Alle 3 udgaver af honning er et 100 % rent biprodukt. Bierne har hentet pollen fra sommerblomsterne og lavet sommerhonningen. Kirsebærhonningen er blevet lavet med saft fra overmodne kirsebær, bierne har suget saften fra. Og timianhonningen er lavet med den pollen, bierne har hentet fra en krydderhave, hvor timianen blomstrede.

Alle syp og snapse fra FALK Bornholm laves på en økologisk, bornholmsk vodka fra WILD Distillery i Åkirkeby.

Køb 1, 2 eller 3 bornholmske honningsyp fra FALK Bornholm og få 10 %, 20 % eller 30 % rabat på dit køb.

Den klassiske honningsyp med sommerhonning koster normalt 170 kr på webshoppen, imens honningsyp på specialhonning, koster 200 kr på webshoppen.

 

PRÆMIERNE SENDES UD I JUNI 2021

Alle præmier sendes med GLS, og prisen for fragt er inkluderet i prisen.

Incitamenter

Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet