"Video er vigtig, fordi vi investerer i mennesker"

Vi synes lige, I skal se denne video fra det helt nystartede firma PitchTV. PitchTV er et firma, som henvender sig til iværksættere, der ønsker at give potentielle investorer og samarbejdspartnere et professionelt visuelt indtryk af dem selv og deres forretningsidé.

Videoen, hvor de her præsenterer deres forretningsidé, synes vi er fin, da de fremhæver, hvorfor det er vigtigt at tage filmmediet i brug. Som PitchTV siger i videoklippet: "Investorer er ikke interesserede i FORRETNINGSIDÉER, men i MENNESKER som kan REALISERE forretningsidéer". Det er også en del af sandheden om crowdfunding: dine fundere er mere tilbøjelige til at støtte din gode idé, hvis de også kan mærke mennesket bag – og dét formidler en video på bedste og mest overbevisende vis.



Overvejer du selv at kaste dig ud i at lave en video til dit crowdfunding–projekt, så find inspiration i blogindlægget En video til dit crowdfundingprojekt er et must have! Find inspiration her: og kig forbi Vimeo–videoen Om at lave en video til dig crowdfunding–projekt, hvor stifter af booomerang.dk Michael Eis fortæller om sine egne erfaringer med at lave video til et crowdfundingprojekt. Du er naturligvis også altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon, hvis du kører fast i dit videoprojekt. Så står vi klar med gode råd og inspiration.

Tina Thor Jørgensen (@tinathorjoergensen) Skrevet af Tina Thor Jørgensen (@tinathorjoergensen), 15. november, 2011
Partnerskaber