TOP 15

CrowdSourcingWeek - crowdfunding - booomerang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi er nået meget langt de sidste 4 år. Det går til stadighed fremad, og jeg forventer naturligvis at det fortsætter. Der blæser mange gode vinde for crowdfunding, både her i Danmark og resten af EU.

Og så kom booomerang.dk da lige på en fornem liste. Det international anerkendte CrwodSourcingWeek offentliggjorde i denne uge en TOP 15 liste, over de crowdfunding platforme i EU der skal holdes øje med. Det selskab er jeg naturligvis stolt af at være i, og glad for på alles vegne. Alle der har deltaget i booomerang's aktiviteter indtil nu. Alle projektindehaverne, alle crowdfunder og alle ambassadørerne. Tak til alle !

Om det er arbejdet indtil nu, eller de planer der er lagt for fremtiden, der ligger til grund for at vi er med på listen, skal jeg ikke kunne sige.

Om det er mit aktive arbejde i stiftelsen af Dansk Crowdfunding Forening, og Nordic Crowdfunding Alliance, skal jeg ikke kunne sige - men det er et arbejde jeg gerne deltager i.

Om det er etableringen af vores kontor i Berlin senere i år, skal jeg ikke kunne sige. Det bliver iøvrigt en af de næste store ting for booomerang. Vi skal simplethen ned og tage crowdfunding scenen for kultur iværksættere i Berlin. Det gælder jeg mig til.

Om det er vores planer for både en aktie crowdfunding platform (crowdinvest.dk) og en låne crowdfunding platform (navn ukendt), skal jeg ikke kunne sige.

Men booomerang er på listen. Punktum.

Jeg glæder mig til at komme videre, og jeg glæder mig over at du er med. Nu begynder politkerne på Christiansborg også at rykke. Lovforslag B107, om en Crowdfunding Lov i Danmark, og regeringens vækstpakke er begge under forhandling på Borgen.

Som jeg plejer at sige: Vi ændre verden - et projekt af gangen !
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 5. juni, 2014
Partnerskaber