The Future of Crowdfunding

17. april 2013 finder du mig i Berlin, hvor han holder et indlæg på konferencen ‘The Future of Crowdfunding’ om arbejdet med donations baseret crowdfunding (booomerang.dk), og aktie crowdfunding (crowdinvest.dk). Det bliver en gennemgang af overvejelserne og udfordringerne der er støt på under vejs – og ikke mindst erfaringerne med at få crowdfunding etableret i Danmark.

Vidste du egentlig at jeg har min egen crowdfunding blog ? På bloggen skriver jeg om løst og fast (fact), og om mine personlige meninger. Det er både om  donations baseret crowdfunding (booomerang.dk), og aktie crowdfunding (crowdinvest.dk). Nogen gang kan der nemlig godt være forskel på hvad jeg mener her på booomerang, og så ‘privat’. Så følg med begge steder. På sitet kan du iøvrigt også følge med i hvor mine foredrag er, og naturligvis hvornår.

 

Kommentarer

Skriv et svar • Du skal vaere logget ind for at skrive et svar indlæg
Vi bruger cookies!

Her på sitet bruger vi cookies i forbindelse med bl.a. trafikmåling, for at kunne udvikle bedre og mere målrettede brugeroplevelser.

Ved at benytte sitet accepterer du brugen af cookies.

Læs mere om cookies her.

Accepter Forlad sitet