Planlægnings notesbog

crowdfunding planner - notebookIndrømmet - det er lidt nørdet ! Men jeg har designet og produceret en planlægnings notesbog til reward baseret crowdfunding projekter.

Det er den første af sin slags i den hele store verden. Det er jeg faktisk lidt stolt af. Jeg har lavet et website til som du finder på adressen www.crowdfundingnotebook.com - hvor den selvfølgelig også kan bestilles.

De første 10 der bestiller får den til 138 DKK incl. fragt og moms, hvilket er cirka 50 % i rabat. Til gengæld skal du komme med feedback på bogen, og fotos af din brug af bogen - som jeg vil bruge på websitet. WIN WIN.

Den er lavet på dansk og engelsk til at starte med - så hold dig ikke tilbage.

Bogen er lavet efter igennem 5 år med booomerang.dk, hvor jeg har set mere end 1000 projekter igennem - og efterhånden mener at vide hvordan et projekt kan strikkes sammen, så grundlaget for succes er tilstede. Det er alt sammen 'kogt' ned til denne planlægnings notesbog. Som du kan bruge som et værkstøj i din planlægning af et reward baseret crowdfunding projekt. Uanset hvilken platform du vælger at have dit projekt på.

Det er version 1.0 af bogen, og jeg er sikker på der kommer mange spændende opdateringer. Samtidig med at erfaringerne begynder at komme fra brugere. Bogen indeholder følgende afsnit:

* BASIC
* TEAM
* TIDSLINJE
* PROJEKTTEKST
* INCITAMENTER
* VIDEO
* STORYBOARD
* BUDGET

* SOCIALE MEDIER
* BLOG
* PRESSE
* KONTAKTER

* KAMPAGNERESULTAT
* FORSENDELSER

* EVALUERING
* VIDENSDELING

Jeg glæder mig til at få feedback på bogen, og jeg håber du vil være med til at skabe lidt 'bølgegang' på de sociale medier om bogen. DEL.
Michael Eis (@michael) Skrevet af Michael Eis (@michael), 16. januar, 2015
Partnerskaber