Hvad vil du læse om - i en dansk bog om crowdfunding ?

22 apr, 2013
Michael Eis

Hvad vil du læse om - i en dansk bog om crowdfunding ?

Bogen om crowdfunding - på danskDe første mange ‘blyanter’ er allerede slidt op – og der er heldigvis mange flere på lager. Jeg er nemlig (endelig) gået igang med at skrive den bog om crowdfunding jeg længe har villet. Tiden er moden, og mit baggrundsmateriale er iorden – og frem for alt er der samlet en masse erfaring og data på booomerang.dk som skal formidles. Sammen med en masse gode historier, cases og fremtidsudsigter. På ægte crowdsourcing manér spørger jeg dig hermed: Hvad vil du læse om ? Prøv at smutte over på vores facebook side, LIKE den hvis du ikke allerede gør de, og giv mig nogle input til hvad du synes kunne være spændende at læse om.

Jeg har mine idéer, men de kan sagtens ligge langt fra hvad du synes er interessant. Så skyd løs. Det er tidligt i processen, men den er igangsat, der skrives, planlægges og der ændres på livet løs.

Bogen bliver ikke crowdfundet, som det måske synes oplagt at gøre, men jeg skal nok give lyd fra mig når den kan forudbestilles (jaja, kald det crowdfunding). Indtil da, giv mig input på facebook. Tak !

Smut herind og fortæl hvad du vil læse om !

Write a reply • You need to be log in to write a reply message

(0)

Vi bruger cookies!

Websitet anvender "cookies", der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Accepter Forlad sitet